Lekplatsservice

Regelbunden service gör din lekplats hållbar

Lekplatsservice ger lekplatser som håller längre

Under åren har vi skapat och underhållit lekplatser i alla olika former, utföranden och utseenden. En sak som vi vet av erfarenhet är att regelbunden skötsel och service skapar hållbara lekplatser. Genom att sköta om lekplatsens beläggningar och ta hand om utrustning hålls lekplatsen i bättre skick längre ville sänker kostnader i längden. Regelbunden skötsel och service av lekplatser minimerar risken att bli tvungen att behöva byta ut lekutrustning och beläggningar i förtid. Det gäller helt enkelt att ta hand om lekplatsen för att öka livslängden. Nordic Surface erbjuder följande servicetjänster i hela landet:

– Skötsel konstgräs
– Skötsel platsgjuten gummibeläggning
– Skötsel fallskyddssand och baksand
– Skötsel träflis och bark
– Service lekutrustning

Våra tjänster går att kombinera med varandra och kan utföras var för sig.

Behöver din lekplats ett serviceavtal?

Nordic Surface erbjuder serviceavtal för löpande skötsel och service av lekplatser. Utförandet sker enligt ett specifikt protokoll som sedan redovisas för dig som kund. Vårt serviceavtal hjälper dig att skapa en mer hållbar lekplats genom att beläggningar och produkter underhålls regelbundet. Det minskar risken för att större skador uppstår på lekplatsen och genom att byta ut delar kan vi förhindra större reparationer och onödigt slitage.

Vill du veta mer om priser för våra serviceavtal, ha fler detaljer om hur våra tjänster fungerar eller har andra frågor kan du gärna kontakta oss på 08 – 51 51 41 90 eller via info@nordicsurface.se. Du kan också fylla i kontaktformuläret nedan.

Kontakta mig för mer information