Projektering

Från idé till verklig lekplats

Genom bra projektering kan idéer bli verklighet

En bra lekplats skapar glädje och utmaningar för barn i olika åldrar. Hur gör vi för att utveckla unika lekplatser som både utmanar och utvecklar barns motoriska färdigheter och fantasi?

Projektering av en lekplats eller annan yta är en mycket viktig del av ett projekt. Det är då idéerna och visionerna för en lekplats tar form och blir verklighet. I projekteringen hjälper vi på Nordic Surface våra kunder att utforma projektet utifrån specifika behov och krav. Vi arbetar tillsammans med dig som kund för att kunna skapa just det du söker.

En viktig del av projekteringen är att genomföra en kvalitetssäkring. Kvalitet är ett av Nordic Surfaces ledord och vår långa erfarenhet gör att vi kan titta på projekt utifrån faktorer som säkerhet, funktionalitet och hållbarhet. Vi kan också rekommendera material med hänsyn till aspekter som tillgänglighet och miljö.

Nordic Surface har lång erfarenhet av att bygga lekplatser över hela landet. Vi strävar alltid efter att erbjuda en hög service för våra kunder. Vårt mål är att göra projekteringen till en enkel upplevelse när du väljer att anlita oss.

Dags att göra verklighet av en idé? Hör av dig!