Reparera konstgräs eller gummibeläggning

Vi lagar och reparerar alla typer av konstgräs och gummibeläggningar.

Reparera konstgräs

Konstgräsreparation har vi på Nordic Surface utfört under många år och vi har skapat oss en stor kunskapsbank för hur man bäst reparerar konstgräs med ett hållbart resultat. Att reparera konstgräs är ett sätt att öka livslängden på gräset som redan ligger på ytan och för att spara på miljö och hålla nere kostnader.

Nordic Surface kan reparera konstgräs för alla typer av användningsområden – vare sig det gäller en fotbollsplan, balkong eller skolgård. Det spelar heller ingen roll vilken sorts konstgräs som finns på ytan idag. Vi erbjuder lagning av alla konstgräs och vi utför konstgräsreparationer i hela landet.

Reparera gummibeläggning

Via sabotage eller av andra yttre faktorer sker det ibland skador på platsgjuten gummibeläggning. Det är något som går att åtgärda och som inte kräver en full omläggning av hela ytan.

Under flertalet år har Nordic Surface utfört och erbjudit reparationer av ytor som av någon anledning blivit skadade. En fördel är att den trasig delen av ytan går att laga med en annan färg eller ett mönster för att skapa en mer visuell lekfull yta.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för att konsultera en skada eller önskar pris? Tveka inte inför att höra av dig. Vi rådgör gärna och du når oss på 08 – 51 51 41 90 eller via info@nordicsurface.se.

Kontaktformulär