Målning på mark

Måla kreativa mönster eller linjer på gummibeläggning och kork.

Måla kreativa och lekfulla mönster på gummi- och korkbeläggning

Vi utför målning på mark för att förskole- och skolgårdar, innergårdar och andra ytor inte ska behöva vara enfärgade eller tråkiga. Nordic Surface hjälper till att göra ytan kreativ och ännu mer lekvänlig genom att måla på marken. Vi använder en elastisk färg som under lång tid använts för linjemålning. Vi målar med välbeprövat slitstark och tålig färg. Kanske tänkte ingen på kreativiteten eller hade möjlighet att beställa flera färger när kork- eller gummibeläggningen installerades? Genom att måla på mark finns möjlighet att åtgärda det!

Vi erbjuder kreativa mönster i mängder av färger. Utöver målning som är vacker för ögat kan vi måla spelplaner och annat som uppmuntrar till lek och rörelse. Vad sägs om streck att balansera på eller färgglada rutor att spela spel i? En hage, klocka eller bilbana? Det mesta är fullt möjligt att måla både på vår gummibeläggning Nordic Rubber och korkbeläggningen Corkeen Play Original.

Linjemålning

Vi utför linjemålning på lekplatser, fotbollsplaner och i offentlig miljö. Linjemålning på löparbanor och multisportarenor erbjuder vi genom våra erfarna linjemålare. Perfekta och slitstarka linjer med elastisk välbeprövad färg målas på gummiasfalt och asfalt.

Kontakta oss på Nordic Surface så hjälper vi dig