För arkitekter

På Nordic Surface har vi sedan 2005 arbetat med att ta fram material som kan förvandla ytor till levande platser. Allting börjar med en idé och när den kommit upp är det lätt att snabbt vilja rusa vidare. Vår erfarenhet har lärt oss att det lönar sig att göra förberedelsearbetet grundligt. Vi har genom åren provat, utvecklat och nyfiket lärt oss mer om hur olika material på bästa sätt kan användas som fallskydd och utsmyckning. Genom innovationsprocesser har vi tagit fram egna material och produkter helt unika i sitt slag.

På vägen har vi också lärt oss vikten av att samarbeta med er arkitekter. Bakom det ni skapar, föreskriver och utvecklar ligger ett gediget arbete och de detaljfrågor vi får från er får vi sällan från andra. Det utvecklar oss och vårt arbete.

För att göra det enklare för er och för oss har vi här samlat nedladdningsbara dokument för alla våra material. En enkel överblick kring vad vi erbjuder, vad det innehåller och hur det kan användas. Analysrapporter, byggvarubedömningar, skisser och annat som vi vet att ni ofta vill titta närmare på finns tillgängligt. Om svaret på just din fråga inte finns här, om du vill ha stöd i projekteringen, diskutera möjligheterna till unik melering eller vill att vi ska komma ut och prata på din byrå, är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss.

Konstgräs

Möjligheternas material.

Corkeen Play Original

Fallsäkert. Tillgängligt. Klimatsmart.

Nordic Rubber

Det flexibla materialet.

Nordic Edge

Enkel infästning för konstgräs.

Nordic Wood Chip

Fallskyddsflis från svensk skog.

Kontakta oss